„Оркестър Титаник“ ще изненада в Нощта на театрите в Хасково

teatur

Тази вечер, ще бъде специална за всеки хасковлия защото ще има възможността да се потопи в магията на тетаъра и да усети всички свои скрити и непознати кътчета. Довечера е Нощта на театрите в Хасково,  България и в Европа.

Нощта на театрите е част от инициативата „Европейската нощ на театъра“ , която се организира вече 9 години, в няколко европейски страни. Идеята на събитието е на французойката Елеонора Роси, но за първи път проектът е реализиран през 2008 в Хърватска.

„Европейската нощ на театрите“ е събитие, което обединява всички интересуващи се и имащи отношение към театъра и неговата сцена. Без граници, без езикови и религиозни или етнически бариери.

У нас за четвърта поредна година Нощта на театрите ще покани всички почитатели на театъра да се докоснат по един много специален начин до него. В програмата са включени над 100 събития в театри, алтернативни локации, зали, клубове, галерии в много български градове.

В Хасково тази нощ ще се представи пиесата на Христо Бойчев „Оркестър Титаник“, чиято режисура е на Дамян Тенев, а в нея участие ще вземат Петър Влайков, Красимир Митев, Пламен Петков и Станислава Николова и Иванка Шекерова. Постановката започва в 19:00 часа

Всички решили да посетят пиесата ще могат да се насладят и на изложбата „Професии“ на възпитаничката на Фотографската школа към Младежкия център и доброволец в хасковския театър – Милена Янкова. Красивите фотографии вече са подредени във фоайето.

Източник:haskovo.net

Автор: sisa

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 2 =

е Кода от Картинката..