Николета Лозанова пръсна хиляди за 7-ия рожден на дъщеря си!

Николета Лозанова отново стана център на внимание, но този път заради 7 годишната си дъщеря. Рожденият ден на малката чаровница беше пищно отпразнуван с вип парти.

Плеймейтката пръсна хиляди, за да създаде истинска приказва обстановка за щерка си. Разбира се, двете блеснаха и в специална празнична фотосесия.

Колкото повече расте, толкова повече малката Никол заприличва на своята майка – не само визуално, но и поведенчески. Тя позира досущ като модел пред обектива, освен това още отсега си мечтае един ден да направи шеметна кариера на модния подиум, където да дефилира като принцеса.

Често пъти околните ме питат, как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам „от тъмното” и да се радвам на „дъгата след бурята”! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката „Никол в страната на чудесата” в любима класика!”, пък написа майка й Николета в социалната мрежа.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen − fourteen =

е Кода от Картинката..