Истинската причина за раздялата между Андреа и Моника

Певицата е искала да откаже моделката от онзи занаят …

 


Дългоочакваният отговор на въпроса: „Какво разтрогна дружбата на Андреа с Моника Валериева?“, вече е тук и ще Ви го разкрием!

Спекулираше се, че една от причините, певицата и моделката да се скарат, бе, че брюнетката се е прибутвала на Кубрат Пулев зад гърба на блондинката.

Е, това не е вярно.

Макар Моника да е обидена от думите на Люси, че е момиче на повикване, и решението й – да му поиска отговорност за казаното пред съда, не е основателен фактор да се счита, че режисьорът е излъгал. Или пък, че снимките от бардака на Боевски не са достоверно доказателство, което разкрива „хобито“ на дупничанката.
Андреа се е опитвала да откаже Валериева от най-древния занаят, но безуспешно. След време това довело до липса на общи интереси между двете дружки, което доста ги отдалечило една от друга.
Изпълнителката от „Пайнер“ е зает човек, който се опитва непрекъснато да катери върхове в професионалното си развитие, осъществявайки нови международни музикални проекти и всякакви подобни творчески амбиции.
Докато за Мона най-висшата цел била как да лапне лесната пара или да има кой да й подсигури лукс и слава, за съжаление – доста евтина.

Източник: hotarena.net

Автор: Plami

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × two =

е Кода от Картинката..