Бийбър започна да слуша адвокатите си

Джъстин Бийбър се призна за виновен в невнимателно управление на автомобил и последвалата кавга с другите участници в пътно-транспортното произшествие, предизвикано от него през август 2014 г, съобщи адвокатът на певеца.

Инцидентът с Бийбър стана на път в Статфорт, провинция Онтарио, където е отраснал 21-годишният сега музикален идол. Тогава, късно през нощта, управляваната от него кола се сблъска с бус и АТВ. След това последвало сбиване между Бийбър, водача на АТВ -то и пътник от буса.

Според адвоката, цитиран от Си Ти Ви (CTV), след признанието на Бийбър обвиненията срещу него не е за нападение срещу други участници в движението, а за невнимателното управление ще трябва да плати глоба 750 канадски долара, пише БГнес.

Бийбър често се забърква в скандали.

През април аржентински съд издаде заповед за ареста му заради предполагаемо нареждане към охранителите да ударят местен фотограф.

След това службата за охрана изгони Бийбър от музикалния фестивал Coachella. Бийбър и неговите приятели са се опитали да проникнат в зоната на певци, но били спрени от охраната с мотива, че площадката и без това е препълнена с народ. След което избухнала кавга и Джъстин бил изгонен.

През 2013 г. той бе изгонен от нощен клуб в Чикаго, след като бе хванат да пие алкохол – по това време той беше непълнолетен. През 2010 беше изгонен от кино в Масачузетс, след като се опита да влезе във ВИП зоната, където могат да попаднат хора навършили 21 години.

Автор: Милица Петрова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × two =

е Кода от Картинката..