Ариана Гранде с нова татуировка

Често когато хората приключат връзка, предпочитат да заличат всички следи свързани с нея. Оказва се обаче, че Ариана Гранде не е на това мнение. С новата си татуировка тя гордо показва, че миналото не бива да бъде заличено и че предишните връзки могат да ти дадат важен урок.

На теория, най-добрият лек за приключила връзка е започването на нова. Ариана Гранде, далеч от всеобщото мислене, е решена да извърви най-тежкия път, но същевременно с това и най-ефективния, за да преодолее връзката си с Пийт Дейвидсън. Тя смята, че най-добре е първо да се научиш да живееш добре сама със себе си, а след това да започнеш нова връзка.

Само ден след старта на новото си турне, певицата публикува снимка, на която показва новата си татуировка: огромен клон с листа по корема ѝ.

Преди няколко месеца Ариана си направи татус на същото място, който бе свързан с тогавашния ѝ приятел Пийт Дейвидсън. Фенове помислиха, че чрез новата татуировка, тя се опитва да заличи старата. Певицата отрече тези коментари: „Татуировката е подобрена, нищо не е заличено.“

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − two =

е Кода от Картинката..