Анджелина Джоли напуска Холивуд

Според достоверни източници, холивудската звезда Анджелина Джоли е решила да напусне Лос Анджелис заедно със своите деца. Актрисата иска да направи пауза с кинокариерата си и да опита силите си на Бродуей. Тази рязка промяна е свързана с желанието й да отвори нова страница и да започне всичко отначало след като бракоразводното дело приключи.

Анджелина не е доволна от това как започнаха да я възприемат в Холивуд заради раздялата й с Брад Пит. Нейна приятелка разказва в интервю за National Enquirer, че Джоли усеща неодобрението на общите познати и колеги. На нея й става все по-невъзможно да получи следващ проект.

Приятелката казва също, че след преместването, на Брад ще му е по-трудно да вижда децата, само че Анджелина ще трябва да намери компромисно решение, защото заключението на съда е, че тя не бива да пречи на бащата им да се вижда с тях.

Бракоразводното дело между Анджелина и Брад продължава вече три години. В началото на декември те успяха да се споразумеят за попечителството на децата след дълги спорове.

Автор: Фифи Иванова

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 2 =

е Кода от Картинката..