Мегз и Ася в жесток скандал с грозен край

Мегз избухна срещу Ася Капчикова и намекна, че знае грозни истории за нея: „Измисля си, за да напишат някоя статия за нея. Ще я съдя!”.

Вчера информационна агенция Блиц цитира Ася Капчикова която твърди, че топ дизайнерката Мегз й дължи 1000 лв. Според дописката Капчикова се е снимала за Мегз и не е получила хонорар. Изглежда Мегз е прочела материала и избухна в сторитата си в инстаграм срещу плеймейтката с думите:

„Ася Капчикова твърди, че й дължа пари, защото се е снимала за бранда ми. Но искам да я попитам аз – къде е тази фотосесия, защото аз не съм я виждала. Всеки може да провери – тя няма снимки за нас. Това са лъжи, нека покаже снимки”.

Видимо изнервена красавицата прави кратки паузи, за да се успокои и продължава като разказва каква е реално ситуацията.

„Знаете, аз съм супер искрена и никога не лъжа, дори с цената на това някои хора да кажат, че не съм добре. С Ася съм говорила само веднъж по работа. Бяхме на маса с общи познати и тя ми каза, че ще влиза във „Фермата“. Попитах я колко пари искаш, за да носиш само дрехи във формата. Тя каза 600лв и дрехите остават за мен. Казах си – Супер, това е идеална оферта за прайм тайм на една от най-гледаните телевизии. Правим го. После Ася замина за Америка. Беше спечелила да гостува в имението Плейбой. “

> Уголемете трайно и безболезнено бюста си с Big Breast <<<

“Съсипах се да я търся, тя се върнала и влязла веднага във формата. Както и да е, свързах се с организацията, защото ги познавах от „Къртицата“ някога – екипът на Иван и Андрей. Вкарахме й два куфара дрехи, въпреки, че вече беше влязла. И накрая госпожицата решила, че заради мисиите и е по-удобно да носи само спортни дрехи. И за целия й престои във формата сложи една моя рокля и една риза. Е, питам, ако визира тази ситуация и смята, че за това й дължа пари, колко пари трябва да ти дам бе Ася? При положение, че съм ти подарила два куфара дрехи и при положение, че за 600лв трябваше да носиш само мой дрехи, а ти не спази уговорката ни – сега колко да ти дам – 100лв.“

Каканашева продължава да беснее в още 10 сторита и обяснява, че ще осъди Капчикова “Но сега съм супер искрена, че ще я осъдя. Не защото ще взема някакви пари. Тя пари, така или иначе няма, за да ми  даде. Но ще я осъдя, за да си наеме един адвокат и с разходите да се наложи да плати горе -долу толкова за колкото ме клевети”.

Накрая амбициозното миньонче индиректно заплаши плеймейтката като намекна, че ще разкаже много грозни истории за нея: „…и съветвам такива момичета като Ася да спрат да си правят ПР на мой гръб. Знам толкова истории, включително и за Ася. Но просто не ми се иска да ставам част от цялата тази помия. Ако взема да говоря какви ги вършат за суми дори по-малки от 1000лв. никога няма да могат да се оправдаят”.

Автор: Йордан К.

Сподели
468 ad


Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 + seven =

е Кода от Картинката..